søndag 25. oktober 2015

Nettverk og fremgang

Det er veldig tydelig for meg i disse tider, at det å ha et godt nettverk innen det man holder på med er særdeles viktig. Å ha noen å lene seg på, spørre om råd og lignende er uvurderlig når man skal ha framgang.

Manuset er inne hos forlag nummer fire, etter to avslag og et forlag som ikke har svart, sitter jeg med en følelse at det er noe som ikke fenger med historien jeg har skrevet. Jeg vet at det er flere ting jeg burde endret på, men kan ikke selv sette fingeren på hva det er, eller så vet jeg hva det er, men ikke hvordan jeg skal gå frem for å endre det.


Jeg støtte på et uforutsett problem da jeg ba venner og bekjente lese gjennom manuset for å få tilbakemeldinger og input på det jeg har gjort. Det var ikke problemer med å få noen til å ta i mot manuset, men faktisk et problem å finne noen som har tid å sette seg ned, lese, og komme med tilbakemeldinger.

Så her sitter man, ved en korsvei. Skal jeg bare sette et kryss over jobben som er gjort og starte fra scratch, eller skal jeg fortsette å skrive på noe annet til jeg har fått de tilbakemeldingene jeg føler jeg trenger for å komme videre med manuset...

Anyways. Lagde en ny låt som jeg syns var fin... syns du?


Daniel Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar