mandag 13. februar 2017

Noen som ønsker seg en Nordlending?

Om fire og en halv måned er min tilværelse snudd på hodet. Nytt fylke, nye naboer og en helt ny hverdag. Noe av det mest spennende med dette er at jeg flytter til et sted der jeg ikke har noe nettverk. Etter å ha bodd i Mosjøen i 17 år, der alle kjenner alle (nesten), og bekjentskap er måten man kommer seg fra jobb til jobb, er det forfriskende at man nå starter mer eller mindre på bar bakke.

Så nå tenkte jeg å sende ut en litt annerledes jobbsøknad!

Dette er meg
Hei, Østfold!

Jeg er en mann i slutten av 30-årene som til tross for at hårfestet trekker seg lenger og lenger tilbake, fortsatt klarer å være noenlunde sjarmerende og humørfylt. Jeg er gift med en vakker og fantastisk frøken som jobber som sykepleier, og vi har sammen klart å produsere fem stykk barn som på en finurlig måte klarer å irritere meg, samtidig som jeg er utrolig stolt av dem.

Jeg jobber i dag som daglig leder i et produksjonsfirma, der vi produserer solskjerming til et nasjonalt forhandlernett. Jeg har stått på her i litt over fem år, og dyppet tærne i alt fra bedriftsutvikling, kunderelasjoner, opplæring og kursing til å lage ekstremt kule Excel-ark med enormt lange formler.Tidligere har jeg solgt hvitevarer, telefoner og datamaskiner på Elkjøp Stormarked i Mosjøen, og hadde også der ansvaret for opplæring, varebestilling og kampanjer på den/de avdelingene jeg for øyeblikket hadde ansvaret for.

Solgte forsikring for Tryg Vesta (som det het på den tiden) i et par år. Reiste rundt på hjemmebesøk og hadde kundemøter. Lærte meg veldig mange gatenavn i den perioden.

Mikset drinker og hadde det gøy i rundt sju år på LilleTorget, der jeg var bartender/barista og barsjef. I tillegg til å lage IKT-system, ha personalansvar og ansvar for varebeholdning deltok jeg også på to NM i baristakunst.

Av utdannelse har jeg etter videregående gått befalsutdanning i Heimevernet, der hovedfokus var instruksjon og ledelse, og har siden da vært befal i Heimevernet siden jeg var 19 år. Under utdanningen fikk jeg også gleden av å ta eksamen i Organisasjonspsykologi og Ledelse på Høgskolen i Alta, som resulterte i fantastiske 2 vekttall.

Før det gikk jeg på Sandnessjøen Videregående skole, der tiden ble brukt til å lære bedriftsøkonomi, regnskap og rettslære. Var ellers en helt normal, sunn ungdom...Jeg anser meg selv å være relativt intelligent og kreativ, og bruker fritiden til å spille gitar og komponere låter, samt å skrive litt tekster, og jobber med en bok. Jeg leser mye, og elsker å lære meg nye ting. Utfordringer er aldri negativt, jeg liker å ha noe å bryne meg på, og har lett for å finne løsninger på det som verden finner på å kaste foran mine føtter. Jeg er allsidig, og trives med å gjøre nesten hva som helst, men ikke maling. Maling er det verste som finnes, etter min mening.

Jeg er veldig sosial av meg, og har alltid elsket å jobbe med salg. Årene jeg har tilbrakt på Tundra sol har også gitt meg en ny lidenskap: Bedriftsutvikling. Å jobbe med alt fra store til små prosesser, og finne mer effektive måter å løse oppgaver på, og frigjøre tid er utrolig fascinerende og tilfredsstillende.

Ønsker med dette å komme i kontakt med bedrifter i Fredrikstad og resten av Østfold, som trenger en sosial og selvgående person på sitt team. Kontakt meg gjerne på aasen.daniel@gmail.com

Daniel Aasen

ps. alle andre kan dele dette innlegget til månen og tilbake;)

hits


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar